Profil

Lars Bargisen

Egen klinik siden 2000

Jeg har over 20 års erfaring med at behandle fysiske og mentale overbelastninger samt en stor viden om hvad jeg skal holde fingrene fra og sende videre.

Jeg har selv dyrket fodbold, håndbold, tennis, badminton, kampsport m.m. og ved hvor vigtig det er med forebyggelse og effektiv behandling for at holde mig skadefri. Jeg måtte holde 2 års pause fra alt sport pga. en knæskade. Jeg ved nu gennem mine uddannelser hvilken lille justering der havde været nødvenlig for at undgå skaden. Det er bl.a. denne viden jeg ønsker at videregive til mine klienter, for derved at hjælpe så de ikke kommer i en lignende situation.

Kroppen er skabt til at den skal bruges men ikke misbruges. En overbelastning er når belastningen i livet overstiger bæreevnen. Man skal rejse sig ved et træ, man faldt ved, men det kan somme tider knibe i vores stressende arbejds- og familieliv. Det er derfor at afgørende betydning at modtage en effektiv behandling samt at lære at lytte til signalerne fra kroppen inden en eventuel skade.

INGEN PAUSE MEN AKTIV HVILE