Firmabehandling

Investering i virksomhedens medarbejdere giver større effektivitet og mindsker sygefraværet.

Flere og flere virksomheder har efterhånden fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at pleje sit personale og derved forebygge sygemeldinger.
Dette kan gøres ved at tegne en sundhedsaftale for medarbejderne, hvor de kan få massage, manuel terapi eller anden form for behandling, som giver mange fordele i dagligdagen:

  • Ved at lave en behandlingsaftale kan overbelastninger på krop og sind forebygges. Hvis en overbelastning ikke bliver behandlet i tide, vil det ofte medføre at den forværres. Kroppen vil begynde at kompensere for belastningen, eller endnu være at skaden bliver kronisk.                 
  • Udgifter til sygefravær reduceres, effektiviteten øges, medarbejdernes loyalitet overfor virksomheden stiger, arbejdsmiljøet forbedres, fysisk og psykisk stress reduceres og arbejdsglæden øges.

Behandlingerne kan foregå på virksomheden i arbejdstiden, i et opvarmet lokale, hvor jeg kommer 1-2 gange pr. uge eller måned alt efter behov. Behandlingstiden kan varierer efter ønske. Der er også mulighed for at medarbejderne kan komme på klinikken, hvor jeg derefter afregner med firmaet.

INGEN PAUSE MEN AKTIV HVILE