Kranio sakral terapi

Kraniosakral terapi er en nænsom, blid og meget afspændende behandlingsform udviklet af den amerikanske osteopat John Upledger.

Her bruges den kraniosakrale puls som pejleredskab til at løsne blokeringer og spændinger som ofte giver gener og symptomer.

Det er en blid proces der ved hjælp af en ganske let berøring på hovedet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum) og et særligt tryk på bindevævet afbalancerer den kraniosakrale rytme (skabt af  cerebrospinalvæskens pulserende bevægelse omkring hjernen og rygsøjlen) og dermed også centralnervesystemet, det autonome nervesystem samt muskler og skelet.

Mange med bl.a. psykiske ubalancer (som også følges af deres egen praktiserende læge), stress, spændingshovedpine, migræne og problemer med bækkenløsning har haft glæde af Kraniosakral terapi

Men også raske mennesker siger at behandlingen hjælper dem i deres dagligdag med mere energi, øget koncentrationsevne og indre ro og at den har været en god støtte i deres selvudviklingsproces.
De fleste oplever en større ro, jordforbindelse og overskud, derfor er denne behandling særdeles velegnet til mennesker der gennemgår en krise, er i psykoterapi eller har en krævende hverdag.

De områder hvor jeg i årenes løb har haft de bedste resultater med denne terapiform har været migræne og psykiske ubalancer  Hvad migræne angår blev anfaldene i de fleste tilfælde færre og mildere i styrke. I nogle tilfælde har anfaldene holdt sig helt væk.

Patienter med psykiske ubalancer har ofte rapporteret om større ro og øget jordforbindelse og om større overskud i hverdagen.

INGEN PAUSE MEN AKTIV HVILE